Зірка шоу кухарів "МастерШеф" Ліза Глінська часто публікує цікаві рецепти, цього разу вона поділилася приготуванням хачапурі всього за 10 хвилин.

Покроковий відеорецепт оприлюднили у пабліку Instagram Телеканал "Україна", де Ліза є кулінарним експертом, та дає поради та рецепти глядачам.

Ліза Глинська. Фото: Youtube
Ліза Глинська. Фото: Youtube

"Експертка "Ранку з Україною" Ліза Глінська поділилася рецептом хачапурі для лінивих. З їх приготуванням ви впораєтеся усього за 10 хвилин", - заявили у коментарі до відео.

Для хачапурі знадобиться 250 мл молока, одне яйце, 200 гр. сиру сулугуні, 150 гр. борошна, та 30 гр. масла. Сіль додаєте собі до смаку. На відео Ліза додає яйце до молока та перемішує, перед тим натерши сир на великій терточці. Тоді додає борошно та тертий сир, трохи солі, та відправляє все на пательню. Вуа-ля і смачні сирні хачапурі готові.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Рецепт від Лізи Глинської. Фото: Youtube
Рецепт від Лізи Глинської. Фото: Youtube

Ліза заявила, що хачапурі приготувала навіть менше ніж за 10 хв, а смакота вийшла дуже соковита, тягуча та неймовірна.

Ліза Глинська. Фото: Youtube
Ліза Глинська. Фото: Youtube

Слід зазначити, що хачапурі обожнюють поглинати діти, і якщо ви готуєте не на одного, то сміливо можна збільшувати пропорції вдвічі, як не більше.

Нагадаємо, раніше ми писали, що зірка "МастерШеф" Ліза Глинська після побаченого в Бучі та Ірпені зізналася, що змушує її здригатися і плакати від болю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Джамала нагадала всім, що безпеки немає навіть в Європі.

Також "Знай.ua" писав, що Маша Єфросиніна прокричала Олі Поляковій про проблему з чоловіком.