Переможниця і суддя кулінарного шоу "Мастершеф" Єлизавета Глінська, яка до того ж є засновницею і викладачкою кондитерської школи "GL", активно розвиває свій аккаунт в Instagram і все частіше розповідає про особисте життя шанувальникам. За дівчиною в соцмережі стежить понад 470 тисяч осіб.

Єлизавета Глінська опублікувала моторошні фотографії з найбільш зруйнованих міст Київської області, де окупанти не залишили практично жодного цілого будинку і живого місця. Дівчина особисто побувала в Ірпені та Бучі, які зараз активно відновлюють після російського вторгнення. На знімках можна побачити згорілі багатоквартирні будинки, купи бетонних плит і битого скла.

Скріншот з Instagram, Ліза Глинська
Скріншот з Instagram, Ліза Глинська

У підписі до публікації Глінська нагадала, що війна триває вже більше 3 місяців. Протягом 91 дня росія методично знищує українські міста і мирних жителів, і дівчина впевнена, що буде ще більше втрат, які всім належить побачити і пережити.

"91 день нашого спільного горя.. Війна Триває.. всі дні злилися в один довгий. росія продовжує жорстоко вбивати мирне населення, наших дітей, жінок, літніх людей.. ні в чому невинних людей. Нас вбивають, руйнуть наші міста і наше життя. А скільки ми ще не бачили, скільки нам доведеться ще побачити і відчути", - написала Глінська.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того Єлизавета зізналася, що від гучних звуків і сигналів повітряної тривоги вона здригається, а від болю заливається сльозами.

"Я плачу від болю, я здригаюся від гучних звуків, коли чую сирену, я молюся за своїх близьких, та людей, які захищають мене! І, як і 90 днів тому, я вірю в нашу перемогу! Відчуваю нашу силу, незламність!" - заявила дівчина.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Ліза Глінська вийшла заміж за свого обранця: "Незважаючи на дощ і війну"

Як повідомляв Знай.uа, суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла, як рятує життя в розпал війни в Україні: "Це наша місія"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла про кричущий випадок з росіянами в Каннах: "Бл*ть, неможливо не матюкатися"