Лія Ахеджакова, російська акторка, яка народилася в Україні, гучно виступає проти війни та не боїться називати речі своїми іменами.

На своєму акаунті в Instаgram Лія Ахеджакова постійно розповідає правду про війну в Україні, намагається розплющити очі росіянам, та донести до них правду. Цього разу актриса розмістила малюнок 12-річної дівчинки, якій вдалося вижити і вибратися з Маріуполя.

Лія Ахеджакова. Фото: Instagram
Лія Ахеджакова. Фото: Instagram

"Малюнок 12-річної дівчинки з Маріуполя, якій вдалося вийти з міста разом із матір'ю. Більше у неї нікого не лишилося", - написала актриса.

Скриншот дитячого малюнку, Ахеджакова. Фото: Instagram
Скриншот дитячого малюнку, Ахеджакова. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

У коментарях зібралось багато українців та тих з росіян, у кого ще не зникло бодай щось людяне у їхніх серцях.

"Біль і тяжкість на душі від цього, скільки горя і страждань принесли "пани" війни...", "Біль і сльози, не віриться, що це реальність, чому це все відбувається", "Найстрашніше, що гинуть діти, а хто це пережив, то травма з цим серцем залишиться на все життя. І прощення немає і не буде тим, хто веде цю війну", - пишуть у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Оля Полякова і Маша Єфросиніна зустрілися вперше за довгий час і подруги не могли не відобразити цю зустріч для українців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Григорій Решетник "перетворив" президента Зеленського на Халка і Доктора Стренджа.

Також "Знай.ua" писав, що Жанну Бадоєву звинуватили у роботі на росію, вона платить податки туди, звідки по українцях летять ракети.