28 травня на офіційному Youtube-каналі СТБ стартував новий проєкт "Як ти?" з Григорієм Решетником. На підписників каналу чекає серія емоційних і відвертих інтерв'ю з улюбленими героями головних романтичних реаліті країни "Холостяк" і "Холостячка".

Першою до бесіди приєдналася співачка і ексХолостячка Злата Огнєвіч.

Співачка розповідає, що зараз вона українка і боєць, який дуже переживає за нашу країну і за хлопців на передовій. Особливо за її друзів та знайомих з "Правого сектора".

"Я спілкувалася нещодавно зі своїм колишнім хлопцем. Він доброволець... Це така підтримка. Ось уяви, до мене в будинок прийшли люди, все грабують і трощать. Звичайно ж, сусід буде мені допомагати з ними впоратись. Він дуже крутий хлопець, я пишаюся тим, що він робить", - з посмішкою каже Злата.

Злата Огнєвіч. Фото: скрін youtube
Злата Огнєвіч. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Григорій Решетник зазначає, що він давно в романтичних шоу і йому здається, що щось тут не чисто. На це співачка жорстко відповідає, що йому тільки здається. З цього, очевидно, випливає, що вони з колишнім хлопцем просто хороші знайомі, які підтримують один одного у важкий момент.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч розповіла, чому об'їхавши півсвіту залишилася жити в Україні: "Наше небо особливе".

Раніше ми повідомляли, що "Холостячка" Злата Огнєвіч повернулася в Київ: "Не час розслаблятися".

Також стало відомо, що улюблена "колишнього" Злати Огнєвиіч Свечкоренко зізналася, як її можна "відчути".