28 травня на офіційному Youtube-каналі СТБ стартував новий проєкт "Як ти?" з Григорієм Решетником. На підписників каналу чекає серія емоційних і відвертих інтерв'ю з улюбленими героями головних романтичних реаліті країни "Холостяк" і "Холостячка".

Першою до бесіди приєдналася співачка і ексХолостячка Злата Огнєвіч.

Співачка розповідає, що зараз вона українка і боєць, який дуже переживає за нашу країну і за хлопців на передовій. Особливо за її друзів та знайомих з "Правого сектора".

"Я спілкувалася нещодавно зі своїм колишнім хлопцем. Він доброволець... Це така підтримка. Ось уяви, до мене в будинок прийшли люди, все грабують і трощать. Звичайно ж, сусід буде мені допомагати з ними впоратись. Він дуже крутий хлопець, я пишаюся тим, що він робить", - з посмішкою каже Злата.

Злата Огнєвіч. Фото: скрін youtube
Злата Огнєвіч. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Григорій Решетник зазначає, що він давно в романтичних шоу і йому здається, що щось тут не чисто. На це співачка жорстко відповідає, що йому тільки здається. З цього, очевидно, випливає, що вони з колишнім хлопцем просто хороші знайомі, які підтримують один одного у важкий момент.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч розповіла, чому об'їхавши півсвіту залишилася жити в Україні: "Наше небо особливе".

Раніше ми повідомляли, що "Холостячка" Злата Огнєвіч повернулася в Київ: "Не час розслаблятися".

Також стало відомо, що улюблена "колишнього" Злати Огнєвиіч Свечкоренко зізналася, як її можна "відчути".