Оля Полякова і Маша Єфросиніна зустрілися в Європі через довгі дні війни в Україні. З приводу цього вони записали одразу кілька випусків шоу "Взрослые девочки" , де обговорюють свої проблеми, знайомі кожній жінці.

Звичайно, останні відео були просочені війною, яку почала в Україні росія. Оля згадала про випадок зі свого життя, коли шанувальники в коментарях сказали їй розчесатися.

"Я коли з дому їхала, у мене навіть гребінця не було... Я їхала в спортивному костюмі, в якому я вибиралась тиждень. Коли я вибралася, я його зняла і викинула в смітник. Це була моя роба для місії порятунку... Можна не митися, не розчісуватися, не накладати макіяж, не чистити зуби... І нічого цього не хочеться. У той момент, коли ти рятуєшся, нічого не важливо. Ти не їси, ти не п'єш, ти не не розчісуєшся... Чому ми всі такі страшні виходили в ефір",- відповідає Оля.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua

Співачка стверджує, що навіть після того, як вона опинилася в безпеці, фарбуватися їй не хочеться. Перед записом випуску вони з Машею навіть міркували про те, чи варто накладати макіяж.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Коли я виходила в ефір з макіяжем, я думала що будуть закиди. Але багато жінок писали, щоб я приводила себе в порядок",- згадує Єфросиніна.

Телеведуча зізнається, що картала себе спочатку навіть за думки про манікюр, але після того, як захотіла записатися в салон на заході України і там був запис на 2 тижні вперед, то зрозуміла, що не одна вона така і заспокоїлася.

У Європі з індустрією краси все не так просто. Оля Полякова показала не найкращий манікюр, за який вона в Німеччині віддала шалені гроші. А Маша підтвердила, що вона там зробила його за 120 євро.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна прокричала Олі Поляковій про проблему з чоловіком: "У мене сексу немає вже 80 днів".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова і Маша Єфросиніна розплакалися, від чоловіка залишилася тільки синьо-жовта стрічка: "Коли ми прощалися...".