Відомий український музикант Коля Сєрга вирішив трохи відволікти українців кумедним відео. Артист спародіював розмову Еммануеля Макрона і президента рф Путіна. Ролик він опублікував в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Коля Сєрга ще з перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну вступив до лав ЗСУ, щоб захищати рідну країну. Артист несе службу в місті Одеса і частенько ділиться яскравими фото і відео.

Коля Серга. Фото: скрін youtube
Коля Серга. Фото: скрін youtube

Так, цього разу музикант вирішив трохи розрядити обстановку і відвернути українців від стрічки новин. Він поділився пародією на розмову Еммануеля Макрона і президента рф Путіна. Варто відзначити, що перший досить часто телефонує з другим, незважаючи на те, що весь світ зрозумів, що з главою Кремля марно розмовляти з приводу розв'язаної ним війни.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

— Ну все, пока - сказав "Макрон" на відео.
— Пока - відповів "путін".
— Клади трубку.
— Ти клади.
— Ну клади.
— Давай ти, ну зай.
— Ладно.

Вигаданий діалог президентів звучить дуже кумедно і явно хоч не надовго, але зміг викликати посмішку на обличчях українців.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Федишин накинулася на Олега Машуковського, але забула головні рядки Біблії: "створив не Адама і Адама".

Також ми писали, Олі Поляковій знайшли ліки, допомогла подруга Олександра Педана Наталія Єжова: "Ви виснажені".

Крім того, наш портал повідомляв, Тоня Матвієнко відповіла на чутки про розставання з Арсеном Мірзояном: "Чоловіка не бачу".