Українська реперша Alyona Alyona розповіла, чому розлучилася зі своїм колишнім. Причини розриву відносин вона розкрила в програмі"Зірковий шлях".

Alyona Alyona зізналася, що було кілька причин для розставання зі своїм колишнім. Вона розповіла, що вся справа в її популярності і кар'єрі, але разом з тим є й інші фактори, які зіграли проти їх подальших відносин.

alyona alyona. Фото: скріншот youtube
alyona alyona. Фото: скріншот youtube

"Їх насправді кілька, але головне, напевно, це те, що ми усвідомили, що якщо продовжити разом будувати майбутнє, то це таке буде. У нього своя кар'єра, у мене своя кар'єра і у мене свої погляди. Якби я була невідома, можливо, нам було б набагато простіше жити далі. А так, оскільки я відома і наші вектори творчості розходяться і це насправді дуже складно. Ми розуміли якісь наслідки і я не хотіла б притискати своєю кар'єрою його кар'єру, а він не хотів би, щоб моя аудиторія приходила до нього і була там здивована тим, що він робить. Всі очікують, раз Олена така добра, то всі навколо неї добрі, а вибач мама, я полюбила хулігана", - поділилася зірка.

Alyona Alyona, Фото Instagram
Alyona Alyona, Фото Instagram

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Alyona Alyona також додала, що свою роль зіграла різниця у віці. Артистка заявила, що просто вирішила дати колишньому пожити і нагулятися.

"У нас є різниця у віці, він трохи молодший. Я, скажемо так, свого часу вже спробувала все, нагулялася. Я вже така будувала план, що через 10 років у мене буде двоє дітей. А він не все пробував з того, що я пробувала і не пожив ще таким життям", - розповіла співачка.

Раніше Знай писав, співачка Надя Дорофєєва заінтригувала шанувальників новим дуетом, "дуже чекаємо".

Також наш портал повідомляв, KAZKA в Каннах зачарувала голосом і зібрала за вечір 1,5 млн на допомогу ЗСУ: "Іван Марчук теж підспівував".

Крім того, наш портал інформував, найбагатша співачка України Камалія показала як відпочиває з дітьми і чоловіком: "Які ж ви неймовірні!"