Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як допомагає українцям, які опинилися на межі виживання через війну. Кадри вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Маша Єфросиніна зазначила, що не знаходить жодних пояснень тому, що Росія творить на території України. Через війну деякі українці опинилися на межі виживання.

Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube
Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube

"Не можу і не зможу зрозуміти, як сталося, що в ХХІ столітті в серці Європи тисячі людей опинилися в обставинах, коли їм не вистачає не просто базових речей, а шматка хліба і тарілки гарячого супу!",- висловилася телеведуча.

Єфросиніна заявила, що робить все, що в її силах, щоб допомогти нужденним. Так, за час війни вона з командою змогла забезпечити їжею п'ять тисяч українців, які постраждали від російської окупації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Приготували і поширили 21,5 тисячі порцій гарячої їжі серед постраждалих від російської окупації в Київській області. Закупили 50 тонн продуктів для реалізації. Люди отримали більш ніж 1000 тижневих наборів продуктів. В цілому ми змогли нагодувати більше 5000 чоловік!",- поділилася Маша Єфросиніна.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Макс Барських змусив себе вийти на сцену в Німеччині і співати заради ЗСУ: "Не знав, чого очікувати".

Також наш портал інформував, Григорій Решетник розповів, як всесвітньо відомі артисти допомогли Україні: "Зусилля приведуть до спільної перемоги".

Крім того, наш портал повідомляв, ведуча "Світського життя" Катя Осадча розповіла про дивні відчуття в Каннах: "Всередині діра".