Дружина відомого актора з"Кварталу 95" Наталія Казаніна нещодавно в соціальній мережі показала нове фото їх молодшого сина.

Світлина з'явилась в мережі Іnstagram.

Наталія Казаніна, фото: Instagram
Наталія Казаніна, фото: Instagram

Дружина Степана Казаніна (справжнє ім'я Сергій), як і її чоловік, народилися та навчалися в Росії. Потім переїхали жити в Україну. Пара виховує двох дітей. Старший син Степан вже дорослий, йому 24 роки, він навчається зараз в Москві. Молодшому сину Петру у лютому виповнилося 12 років.

У цей непростий час актор багато працює - він подорожує по Україні з концертами, гастролює разом зі студією "Квартал 95".

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Подружжя не часто публікують сімейні фото в соціальній мережі. Проте цього разу Наталія вирішила розмістити фото сина в сторіс Іnstagram.

На фото світлий, сонячний хлопчик. Варто зазначити, що він дуже схожий на батька й не тільки кольором волосся, а й зачіскою. В нього довге волосся, як у батька. Крім того, Петро посміхається майже, як тато.

Наталя підписала фото сина так:

"Посміхаємось попри що"

А далі наступним фото, на якому вже зображена Наталя, вона теж посміхається, написано"

"Та прагнемо до світла!

Сторіс. Фото: скрин instagram

Нагадаємо, дружині Степана Казаніна з "Кварталу 95" увірвався терпець: "Немиті сковорідки, незроблені уроки".

До слова, Степан Казанін з "Квартал 95" показав героїв, які забезпечують українським захисникам надійний тил: "Це не межа".

Раніше ми писали, що дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" втомилася боротися і сховала червоний паспорт: "Господи, зупини цю маячню"