З початку війни, яку почала росія на території України багато людей переоцінили для себе купу речей і змінилися внутрішньо, навіть у дрібницях.

Прокинулася любов до своїх рідних міст і небажання їхати за кордон, захотілося носити вишиванки і кутатися в український прапор, нестерпно стало потрібно співати україномовні пісні до втрати голосу...

Про дрібні зміни всередині себе розповіли і Маша Єфросініна з Олею Поляковою в рамках проєкту "Взрослые девочки", де вони обговорюють проблеми, знайомі кожній жінці.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото Знай.uа
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото Знай.uа

Телеведуча зазначає, що раптово почала готувати. Оля Полякова ж відповідає, що перестала це робити, чим дуже здивувала Єфросиніну. "Королева ночі" дуже любить готування і займалася завжди ним в задоволення, щоб заспокоїти себе і підняти настрій. Але з початку війни все змінилося.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Щось зі мною абсолютно жахливе сталося... Це була моя віддушина, моя творчість... Я була в депресії, а діти пластівці тиждень їли... Я зварила борщ, а він лайно, я спекла курку, а вона лайно... І я не розумію, що зі мною сталося... Коли я була сповнена всередині, то я в їжу давала якусь енергію, те, що робило цю їжу смачною... А зараз я готую лайно лайнове, діти не хочуть це їсти... Про борщ сказали, що лайновіше за це не їли... Я 2 рази пекла паски і нічого у мене не вийшло",- зізнається Оля.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua

На логічне запитання Єфросиніної про те, що вони їдять, Полякова відповідає, що її донька Маша почала готувати.

"Почала готувати, всіх годувати... А я що? А я поїхала гімни співати",- видала артистка.

Маша ж розповіла, як посмажила картоплю і її діти попросили добавки. Але під час готування вона стояла мокра в жаху, згадуючи, як це робила її мама. Але на допомогу Єфросиніній теж прийшла її донька Нана, яка почала готувати і робити салати.

Нагадаємо, що Оля Полякова і Маша Єфросиніна розплакалися, від чоловіка залишилася тільки синьо-жовта стрічка.

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна прокричала Олі Полякової про проблему з чоловіком: "У мене сексу немає вже 80 днів".