28 травня 2022 року відбувся грандіозний фінал Ліги чемпіонів, де на паризькому стадіоні "Stade de France" зустрілися Ліверпуль і Реал Мадрид.

Зустріч мала відбутися в російському Санкт-Петербурзі, але через військове вторгнення рф в Україну матч перенесли до столиці Франції.

Спочатку не обійшлося без проблем і матч почали із затримкою в 36 хвилин через заворушення біля стадіону. Журналіст Liverpool Echo Енді Келлі поділився інформацією про те, що проти вболівальників застосували сльозогінний газ, а в соцмережах з'явилися відео, як вболівальники перестрибували через огорожі та паркани.

Але матч все ж почався і був досить нудним. Вершкові завдали всього 4 удари в бік воріт суперника, в той час, як червоні - 24. Але це не врятувало підопічних Юргена Клоппа, адже на 59 хвилині матчу Вінісіус Джуніуор забив перший і єдиний м'яч у ворота Ліверпуля. Таким чином Реал Мадрид в 14-ий раз став переможцем Ліги чемпіонів.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Український воротар Андрій Лунін, який виступає за мадридський Реал опублікував фото з кубком, обгорнувши його в український прапор. Лунін вийшов з прапором на поле після перемоги його команди.

"Кубок чемпіонів з українським прапором. Зараз важливо, щоб не забували про нашу країну і про те, що відбувається!!! Сподіваюся, цей момент і ця гра подарувала українцям посмішки",- пише голкіпер.

Таким чином, кубок Ліги чемпіонів їде до Іспанії, але – з українським прапором.

Нагадаємо, що одноклубник Ліонеля Мессі Кіліан Мбаппе зізнався, з ким веде переговори.

Раніше стало відомо, що Олександр Петраков прибрав зі збірної Гурмаша, Буяльського та Бесєдіна: "У ліжку працювати, вони до дружин їдуть".