Тренер шоу "Зважені та щасливі" і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram і Facebook корисними публікаціями на тему спорту, харчування і турботи про себе.

Марина Боржемська написала новий пост про свою особисту історію та любов до Києва з нагоди свята, яке щорічного відзначається в останню неділю травня. Жінка зізналася, що це місто є її другою домівкою, яке має особливий запах каштанів, сирників, свободи і можливостей.

"Київ - мій другий дім. Я пам’ятаю як вперше сюди приїхала і закохалася", - поділилася Марина.

Скріншот з Instagram, Марина Боржемська
Скріншот з Instagram, Марина Боржемська

Крім того, місто викликає у тренера безліч приємних асоціацій, таких як робота на телеканалі СТБ, довгі прогулянки по всіх головних визначних пам'ятках, постійний рух і спокій одночасно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

І навіть незважаючи на те, що зараз Київ для Боржемської - це нескінченні сирени за вікном, вона вірить, що життя повернеться в місто і кожен українець, і вона в тому числі, ще обов'язково прогуляється по набережній.

"Місця - це люди. Київ - це прекрасні люди та неймовірна атмосфера, яка завжди мене зігріває. Зараз Київ асоціюється зі звуком сирен, які гучно кричать на Майдані. Але я знаю, що скоро ми переможемо і життя до Києва повернеться, як і по всій Україні. І я повернуся до Києва і знову прогуляюся набережною… З днем Києва, дорогі кияни та гості столиці. Миру та спокою 💙💛" - написала боржемська.

Нагадаємо, Марина Боржемська заговорила про маріупольців, які були змушені збирати дощову воду і пити з калюж, щоб вижити

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Зважені та щасливі" Боржемська навчила українців правильно їсти під час війни: "Щоб не померти"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська закликала українців ні на секунду не зупинятися, кажучи про Маріуполь: "Азов з першого дня"