29 травня Київ відмітив 1540 річницю з дня заснування міста, зірки та мешканці міста діляться своїми спогадами, та розміщують милі серцю фотокартини. Анна Кошмал не стала виключенням, вона також показала фото з Києва.

Анна Кошмал, народилася у Києві та провела своє дитинство та юність, у столиці України. У день народження міста, дівчина розмістила в Instagram цікаве млосне фото, на якому позує сидячи на відкритому балкончику, та обійнявши маленький столик.

Анна Кошмал. Фото: Instagram
Анна Кошмал. Фото: Instagram

Анна сидить босоніж просто на балконі та відхилила голову назад, підставивши обличчя променям сонця. Вона одягнена у чорний костюм, але під піджаком - лише тоненький топік.

Чарівне фото занурює у спокійні тихі часи, коли жодних ракет чи бомб не лунало над містом, у всякому разі найближчим часом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Анна Кошмал. Фото: Instagram
Анна Кошмал. Фото: Instagram

Анна розмістила невеликий допис, присвячений місту:

"Мій дім, моє дитинство, моя юність, тисячі щасливих спогадів і щасливе життя — це все ти, мій Київ! Влітку ти неймовірно розкішний і пахучий! Ти такий особливий, мій велетень! Ти такий різний, такий затишний, сучасний і вінтажний водночас, багатий на краєвиди, історію і святі місця.
Київ - справжнє місце сили! Люблю, навіки твоя!", - написала актриса.

Анна Кошмал. Фото: Instagram
Анна Кошмал. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше ми писали, що яскрава Сабіна Мусіна переплюнула Віталія Кличка і обдарувала Київ любов'ю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відкинутий Мішиною Олексій Тригубенко відволікся на іншу "холостячку" під час війни.

Також "Знай.ua" писав, що Маша Єфросиніна показала Олі Поляковій манікюр за 120 євро в Німеччині.