Юлія Саніна, фронтвумен The Hardkiss показала затишні обійми своєї групи - чоловіка Валерія Бебко, та ще двох музикантів.

Юлія Саніна у своєму Instagram розмістила спільне фото та написала зворушливе повідомлення про зустріч зі своїми колегами по гурту.

Юлія Саніна. Фото: Instagram
Юлія Саніна. Фото: Instagram

"Привіт, ми не бачились цілу вічність. Берлін. Другий міжнародний телемарафон #saveukraine".

Юлія розповіла, що зі своїм чоловіком та командою не бачились чотири місяці, хлопці приїхали на концерт, щоб заспівати на важливому концерті.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

У коментарях підтримали співачку та зацікавились, яким чином хлопці змогли виїхати за кордон, адже наразі чоловікам їздити за кордон заборонено.

"Цікаво що Хардкіс будуть співати на закордонних концертах - англійською чи українською", "Всім привіт. Буде живий концерт в Берліні? Чи тільки трансляція?", "Які ви гарні Буду дивитись трансляцію марафону", "А якже Ромчик? Він же сесійний музикант?", "І хлопці виїхали?", "як добре бачити вас усіх разом!", "Ми вас чекаємо. Де можна буде подивитись?", "Останній раз бачила вас в Херсоні.. Так сталося, я зараз в Берліні", - написали шанувальники.

Юлія Саніна. Фото: Instagram
Юлія Саніна. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше ми писали, що соковита Демі Роуз виливає динамітні вигини в "голому" мікро бікіні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Маша Єфросиніна показала, як допомагає українцям, які опинилися на межі виживання.

Також "Знай.ua" писав, що Григорій Решетник розповів свіжі подробиці, які стосуються нового сезон шоу "Холостяк".