Макс Барських записавши відео, в якому розповів, що в рф стали крутити його пісні, але це не на довго, його команда докладає зусиль, щоб видалити всі пісні з муз майданчиків.

Відео Макс опублікував у Instagram. "Я думаю весь світ вже побачив, що Росією править злочинність, безкарність, беззаконня, брехня, обман, пропаганда. Таким чином і мої пісні з'явилися на майданчиках цієї країни. Нічого страшного. Моя команда робить все, щоб їх звідти видалити", - заявив співак.

Макс Барських. Фото: Instagram
Макс Барських. Фото: Instagram

Макс знаходиться в Німеччині, і дає благодійні концерти. Він також продовжує перебувати в лавах ЗСУ, і незабаром, ймовірно, знову з'явиться перед глядачами у військовій формі.

Щодо пісень, які з'явилися на стрімінгових майданчиках, Макс підкреслює, що йому криваві рублі не потрібні:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Макс Барських. Фото: Instagram
Макс Барських. Фото: Instagram

"Насолоджуйтесь, поки у вас є така можливість, і пам'ятайте, що ваші криваві рублі мені не потрібні. А представники російського шоу-бізнесу, замість того, щоб використовувати свій голос у правильному напрямку, і рятувати свою країну від керівної влади, перетворюються на зливний бачок, і зливають свою Батьківщину глибоко на дно за ці ж найкривавіші рублі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Маша Єфросиніна показала, як допомагає українцям, які опинилися на межі виживання.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина відомого українського журналіста і телеведучого Анатолія Анатоліча, піарниця і багатодітна мама Юла розповіла про розлуку з коханим.

Також "Знай.ua" писав, що Євген Клопотенко пожартував, чим українці можуть замінити дефіцитну сіль.