Відомий український кулінар Євген Клопотенко дав українцям вкрай корисну в нинішніх реаліях пораду - чим замінити дефіцитну сіль. Порадою він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Євген Клопотенко поділився мемом, на якому українцям рекомендують замінити сіль сльозами полонених "Альош і Ваньок". Це звичайно був жарт. Кулінар зазначив, що в нинішніх реаліях можна зменшити споживання солі. Спочатку буде незвично, але незабаром це буде навіть непомітно і до того ж корисно для організму.

Євген Клопотенко. Фото: скрін youtube
Євген Клопотенко. Фото: скрін youtube

Також кулінар розповів, чим можна замінити сіль якщо її немає зовсім. Він порекомендував додавати вже солоні продукти в їжу. Наприклад, зробити борщ солоним можна додавши в нього розсіл з огірків або помідорів.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Щоб компенсувати сіль в їжі - додавайте вже солоні продукти. Соєвий соус, бринза, сулугуні, взагалі будь-який сир, солоні горішки, оселедець. Якщо є розсіл з торішніх огірків/помідорів, то додайте трохи в борщ, і це зробить його солоним", - порадив кулінар.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Ірина Федишин накинулася на Олега Машуковського, але забула головні рядки Біблії: "Створив не Адама і Адама".

Також наш портал повідомляв, Андрій Бедняков показав, що відбувається на вулицях тимчасово окупованого Маріуполя: "Це якийсь сюр".

Крім того, наш портал інформував, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво жорстко обложив окупантів, пригадавши їх мерзенні злочини: "Якщо ви сунетеся сюди ще раз...".