Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її аккаунтом в соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Зараз її публікації позбавлені колишньої яскравості, так як всі вони присвячені сьогоднішнім військовим подіям в Україні. Артистка активно дає благодійні концерти, намагаючись фінансово і морально допомогти армії, а також постраждалим.

Тіна Кароль, фото з instagram
Тіна Кароль, фото з instagram

На офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях" в Instagram опублікували добірку фотографій Тіни Кароль і американської акторки Мілли Йовович, яка народилася в Києві. Обидві знаменитості на знімках в шикарних сукнях від українського бренду Lever Couture. Фасон вбрання дуже схожий, відмінність тільки в кольорах - у Мілли блакитний, а у Тіни з додаванням жовтого, що уособлює прапор України.

Скріншот з Instagram, шоу "Зірковий шлях"
Скріншот з Instagram, шоу "Зірковий шлях"

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У підписі до публікації відзначили, що Йовович була в цій сукні на червоній доріжці в Каннах, а Кароль виступала в Японії. Також шанувальників попросили проголосувати, у кого патріотичний образ кращий.

У коментарях фанати заявили, що обидві дівчини прекрасні, а деякі віддали перевагу Тіні Кароль, адресувавши їй безліч компліментів.

Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/
Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/
Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Нагадаємо, Тіна Кароль стала на коліна прямо на сцені: "Вони вже ніколи не почують колискових"

Як повідомляв Знай.uа, українці зловили Тіну Кароль в обнімку з Григорієм Ліберманом - нарешті всі побачили його обличчя

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль зізналася, за якого чоловіка вийшла б заміж: "З автоматом, не голений і не митий"