Відома американська пвіца Каміла Кабельо 28 травня 2022 року виступила в столиці Франції на "Стад де Франс". Виступ пройшов на честь церемонії відкриття фіналу Ліги чемпіонів, де Ліверпуль і Реал билися за кубок.

Американській серцеїдці Кабельо було запропоновано виступити на церемонії відкриття, але її виступ провалився, як свинцева куля, оскільки вболівальники "Червоних" щосили намагалися потрапити на "Стад де Франс".

Поки в УЄФА продовжували передматчеві формальності, здавалося б, майже не звертаючи уваги на те, що відбувалося зовні, ті, хто знаходився в залі, висловлювали свою думку, освистуючи Кабельо. Це явно розлютило 25-річну виконавицю хіта "Havana", яка поділилася своїми думками в твіті, перш ніж швидко видалити його через негативну реакцію, яку вона отримала.

Каміла Кабельйо, instagram.com/camila_cabello
Каміла Кабельйо, instagram.com/camila_cabello

"Проводячи наш виступ, я не можу повірити, що люди так голосно співали гімн своїх команд під час нашого виступу. Як і я, моя команда так довго працювала не покладаючи рук, щоб створити правильну атмосферу і дати гарне шоу",- написала вона.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Після вона додала: "Дуже грубо, але все одно. Я РАДА, ХЛОПЦІ, ВАМ ЦЕ СПОДОБАЛОСЯ". Твіт був швидко видалено. Джерело повідомило Metro: "Це було видалено, тому що хтось, у кого є доступ до облікового запису Каміли, розмістив його, маючи намір опублікувати в своєму власному акаунті".

Твіт Каміли Кабельо
Твіт Каміли Кабельо

Футбольні вболівальники в Твіттері розкритикували УЄФА за бронювання Кабельо і спробу зробити фінал Ліги чемпіонів "занадто американським". Один з них написав: "Немає жодної людини, яка дивиться футбол і якій не наплювати на цей виступ Каміли Кабельо. Позбавтеся від цієї нісенітниці, ми не американці, це футбол Ліга чемпіонів".

У той час як ведучий Pointless і зірка House of Games Річард Осман пожартував: "Це так само вітається, як гра в п'ять чоловік перед виступом Каміли Кабельо".

Рішення УЄФА дозволити Кабельо продовжити свій виступ було розкритиковано після того, як з'ясувалося, що вболівальників "Ліверпуля" облили перцевим балончиком і сльозогінним газом на вулиці.

Відзначимо, що і виступ співачки був дуже жахливим. Дівчина співала наживо, але дуже фальшивила.

Нагадаємо, що кубок Ліги чемпіонів - український: воротар Реал Мадрида Андрій Лунін нагадав всьому світу про головне.

Раніше ми повідомляли, що Каміла Кабельо відмовилася від макіяжу на карантині і показала себе натуральну, без білизни: "Ми не роботи".