46-річна російська балерина Анастасія Волочкова не втомлюється вражати своєю кількістю чоловіків і швидкістю знаходження нового після розставання з колишнім

В одному зі свої недавніх інтерв'ю артистка зізналася, що її серце зараз вільне і вона не має наміру "сидіти, як целка".

"Моє серце зараз вільне... Коли я вийду заміж, я буду віддана одному чоловікові. Але зараз моє серце вільне, ви, мої золоті, вважаєте, що я повинна сидіти як "целка" і чекати?!",- стверджує балерина.

Анастасія Волочкова, фото Знай.uа
Анастасія Волочкова, фото Знай.uа

Але не минуло й місяця з цих заяв, як "не целка" Волочкова знайшла собі турецького чоловіка, чим встигла повихвалятися в соцмережах.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Анастасія впевнена, що багатьом не дає спокій і ці багато хто живуть більше її життям, ніж своїм. Уявна корона надавила балерині настільки, що вона вважає, що всі хочуть бачити в її обранцях "сірого, убогого альфонса", але Настюшка поспішає розчарувати ненависників, адже вона стверджує що оточена увагою чоловіків і сама вибирає найкращих.

"...У даній ситуації з Туреччиною, деякі "писаки" написали, що мій шанувальник був таксистом з Азербайджану. Я хочу розвіяти ваші божевільні фантазії! Я з'їздила до Туреччини в романтичну подорож. Мене запросили мої друзі і мій друг бізнесмен, уродженець Туреччини, заможна і багата людина. Цей, як ви говорите "таксист" у якого власний парку з елітними 22-ма автомобілями, молодий, красивий, сексуальний, цікавий і світлий, зняв для мене приватний острів, що б мене не дошкуляв натовп і не фотографували з кущів",- пише Волочкова.

Балерина похвалилася, що окім усього цього її "бізнесмен" зняв 3-поверхову віллу і яхту.

Анастасія Волочкова, фото: volochkova_art
Анастасія Волочкова, фото: volochkova_art

Але, тим не менш, Анастасія каже що не називала цю людину своїм коханим і це все вигадали її шанувальники, які їй заздрять.

"Я приїхала в романтичну подорож з гідною людиною! Ми спілкувалися виключно англійською мовою. Я провела цей тиждень в спокої, в той же час в нереальному веселому позитиві, в щасті і радості, гармонії і любові! Ми продовжуємо наше спілкування. І ми скоро побачимося. Звичайно, це мало хто може пережити! А строчити про всяку нісенітницю можуть тільки неповноцінні, недолюблені, страшні,не реалізовані в житті люди,що нічого не досягли... Бажаю, щоб і у Вашому житті траплялися такі "таксисти". З яхтами, островами, віллами, автомобілями для вас"

Хоч Анастасія і не підтверджує наявність любовних стосунків, але фотографію з "молодим турком" вона виклала, прикривши при цьому його обличчя. Напевно, щоб не наврочили.

Анастасія Волочкова з молодим "не коханим" з Туреччини
Анастасія Волочкова з молодим "не коханим" з Туреччини

Після цього Волочкова виклала фото в сторіз в купальнику, яке настільки її обтягнув, що соски просвітилися і інтимний орган ледь не вивалився по краях.

Сторіз Анастасії Волочкової
Сторіз Анастасії Волочкової

Нагадаємо, що опухла Анастасія Волочкова пропустила прийом "чарочки" і порівняла себе з царицею: "Я не целка, щоб чекати".

Раніше ми повідомляли, що Анастасія Волочкова зачинила хвіртку між ніг і перевернула Майю Плісецьку в труні.