Співачка Регіна Тодоренко, яка родом з Одеси, вирішила забити на свою країну заради коханого Влада Топалова. Артистка навіть записала пісню, де прощається з рідними з України.

Зараз Тодоренко перебуває на етапі своєї третьої вагітності і вона вже встигла покинути росію. У недавньому інтерв'ю дівчина розповіла, як попереднє виношування дитини закінчилося викиднем через падіння.

Регіна Тодоренко, фото Знай.uа
Регіна Тодоренко, фото Знай.uа

Притулок співачка знайшла на острові Балі, звідки вона ділиться фотографіями, де вагітний животик і не приховати. 31-річна знаменитість проводить останні місяці вагітності в оточенні подруг. В цей час її коханий Влад Топалов з сином знаходяться в Канаді, у Ванкувері.

Сторіз Влада Топалова
Сторіз Влада Топалова

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Сама ж Регіна Тодоренко постала у своїх сторіз у білій сукні кремового кольору. Наряд оголив засмаглі ноги селебріті. До того ж знімок явно говорив, що пологи вже на підході — плаття сильно обтягувало величезний живіт.

Сторіз Регіни Тодоренко
Сторіз Регіни Тодоренко

На іншому фото дружина Влада Топалова сиділа на шезлонгу біля басейну. Разом з подружками вона щось бурхливо обговорювала. Тут зірка зовсім не стала закривати великий живіт. Вона одягла світле бікіні.

"Важливо зберегти дружбу, навіть незважаючи на тисячі кілометрів між нами", - пояснила Регіна.

Сторіз Регіни Тодоренко
Сторіз Регіни Тодоренко

Після цього Тодоренко відповіла на запитання зі свого діректу. Не всім до вподоби цікаве положення співачки і шанувальники відмічають, що вона вже вагітна цілу вічність.

"Люблю такі повідомлення. І це я ще не на фінальній стадії вагітності",- сміється вона.

Сторіз Регіни Тодоренко
Сторіз Регіни Тодоренко

Далі її запитують, якої статі буде дитина, на що Регіна відповідає, що дізнається під час пологів.

Сторіз Регіни Тодоренко
Сторіз Регіни Тодоренко

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко з "Орел і Решка" втратила дитину від Влада Топалова: "Боялася зізнатися... Не хотіла".

Раніше ми повідомляли, що зірка "Орла і Решки" Регіна Тодоренко вмотала з Росії, планує народжувати закордоном.