Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, яка часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на сторінці в Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зараз її шанувальники виставили кілька її знімків, щоб відповісти на питання - хто що зробить відразу ж після перемоги над рашистами, які вторглися на територію нашої країни.

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

На першому кадрі архівний знімок Наді Дорофєєвої, де вона лежить повністю гола на траві, на задньому дворі свого будинку. Її попу прикривають шорти, а груди не видно, тому що лежить вона на животі.

До цієї фотографії були прикріплені бажання українців потанцювати на концерті Дорофєєвої. Хтось із її шанувальників дуже хоче почути альбом Наді, який вона ще не випустила. А хтось, щоб подивитися всі міста нашої країни.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Далі у вкладенні теж видно літні кадри, деякі з них досить свіжі. "Піду в кіно, піду гуляти з кп (кращою подругою", "Всіх обійму", "Оживу емоційно 100%", "Подзвоню кращій подрузі, щоб вона поверталася додому", "Повернуся додому до батьків і притиснуся, і більше не відпущу їх", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, українці запідозрили російську співачку в "крадіжці" у Наді Дорофєєвої - подібність очевидна: "Занадто надихається"

Як повідомляв "Знай.ua", співачка Надя Дорофєєва заінтригувала шанувальників новим дуетом: "Дуже чекаємо"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва несподівано показала голову Потапа, щось пішло не так на відео