Настя Каменських порадувала шанувальників новою публікацією в Instagram, пов'язаної хоч і з Днем Києва, але має багато цікавої про неї інформації.

Спочатку вона вирішила нагадати, що українській столиці-прекрасній, величній, сильній і вільній - цього року виповнилося цілих 1540 років. Після цього Настя заявила, що народилася в Києві і саме в цьому місті відбулися досить значущі в її житті події.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

"Пам'ятаю, коли була далеко від дому - в робочих поїздках, гастрольних турах, виступаючи на концертах в різних куточках світу — Не важливо, проходило 2 дні або 2 місяці, мене завжди тягнуло додому. Тому що моя душа завжди буде тут, в Києві. На Подолі і Воздвиженці, серед квітучих каштанів, на схилах біля Дніпра, вдихає аромат магнолій в ботанічному саду, і милується заходом сонця над набережною, піднімаючись на фунікулері", - пише Настя Каменських у публікації.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Через ці думки виконавиця прийшла до висновку, що зрозуміти її можуть лише ті, чиє життя пов'язане з роз'їздами. Бо відразу ж виникає особливе відчуття, в таких випадках, коли повертаєшся додому... посмішка на обличчі і радісні думки.

Нагадаємо, Настя Каменських розповіла, через що пройшла за 90 днів війни: "Крізь страх і сльози"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських похвалилася Потапом, який знає, що чий Крим: "На більше не здатні"

Знай.ua писав, Настя Каменських у вишиванці згадала про 30-й День Незалежності, коли в Україні ще не було війни: "Біль..."