Анна Кузіна - українська актриса, що отримала найбільшу популярність завдяки ролям в російських комедійних серіалах "Універ. Нова общага" і "СашаТаня".

Багато і не подумали б, що красуня родом з Києва, проте останні кілька місяців, поки триває повномасштабна війна проти рашистів, вона займається благодійною діяльністю і всіляко допомагає українцям впоратися з проблемами.

Анна Кузіна, фото: Instagram
Анна Кузіна, фото: Instagram

Зараз вона в Stories поділилася публікацією про введення в життя правила 10 гривень. У пості говориться, що воно - цілком просте і здатне рятувати життя і наблизити перемогу.

"Ми всі втомилися, вичерпали певні ресурси, не знаємо за що братися в першу чергу. Але війна триває, допомога потрібна кожен день з усіх боків і це триватиме, поки ми не переможемо. Що з цим робити? Я дуже хочу донести важливу думку: кожні 10 грн рятують будь-яку ситуацію і закривають збір будь-якої суми. І я це доведу. Прорахунки дуже прості, давайте по мінімуму", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу В Україні оновили правила для виїзду за кордон Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Далі йде пояснення - 100 осіб роблять репост, його бачать ще по 100 осіб у кожного з тих, хто поділився тим чи іншим збором коштів. Таким чином є охоплення в 10 тисяч осіб - по 10 гривень = 100 тисяч грн.

Анна Кузіна, скріншот: Instagram Stories
Анна Кузіна, скріншот: Instagram Stories

"Єдиний важливий момент - це повинен робити кожен. 5-10-20 грн від кожного - це і є вирішальний момент всіх зборів. Ваша участь безцінна, скільки б можливостей у вас не було", - йдеться під кінець.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розкрила цікаві подробиці про свої студентські роки в гуртожитку: "Ох, ми і чудили тоді"

Як повідомляв "Знай.ua", Маша Єфросиніна прихистила собаку, але вона обкакала їй все, що могла: "Не звикла, що їх треба вигулювати"

Знай.ua писав, зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал погрілася під київським сонцем: "Тисячі щасливих спогадів"