Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку і королеву ночі, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом зірки в соцмережі стежить 2,7 мільйона чоловік.

На офіційній фан-сторінці Олі Полякової в Instagram анонсували дату нового благодійного концерту. Співачка відправиться до Грузії зі своєю місією - розповісти світові про ситуацію в Україні і зібрати кошти для допомоги ЗСУ.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Більш того, разом з Олею Поляковою також виступлять і інші зірки, грузинські та українські: Тіна Кароль, Надя Дорофєєва, гурт KAZKA, Аліна Паш і Монатік.

Концерт відбудеться 11 червня, о 20:30 за місцевим часом, в Новому Палаці спорту міста Тбілісі. Організатором виступив фонд "Спасём Украину" за підтримки Міністерства культури, спорту та молоді Грузії. Приємним сюрпризом стане те, що захід вестимуть Маша Єфросиніна, подруга Олі Полякової в шоу "Дорослі дівчатка" і Іраклі Макацарія, який брав участь у 6-му сезоні шоу "Холостяк".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Оля Полякова через стрес від війни перестала годувати доньок, Маша Єфросиніна вражена: "Я готую лайно лайнове"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова і Маша Єфросиніна опинилися на межі звичного життя: "Не можна просто сидіти і чекати"

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна показала Олі Поляковій манікюр за 120 євро в Німеччині: "Чому ми всі страшні"