Тренер шоу "Зважені та щасливі" і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram і Facebook корисними публікаціями на тему спорту, харчування і турботи про себе.

Марина Боржемська розмістила зворушливе відео зі своєю донькою Олівією, де вона співає вже відому всьому світу пісню "Стефанія", з якою гурт Kalush Orchestra здобуы перемогу на "Євробаченні-2022".

Скріншот з Instagram, Марина Боржемська
Скріншот з Instagram, Марина Боржемська

Варто відзначити, що знаменитість досить рідко показує аудиторії дітей від колишнього чоловіка В'ячеслава Узелкова, з яким розлучилася в 2018 році після 20-ти років спільного життя.

У підписі до публікації Боржемська подякувала українським виконавцям за прекрасну пісню і перемогу на конкурсі для України. Також вона заявила, що наступного року, коли в країні настане мир і закінчиться війна, українці з радістю запросять європейців, які зараз надають біженцям притулок і колосальну допомогу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Моя дівчинка 💙💛 @kalush.official , дякуємо за неймовірну пісню та перемогу для України. Наступного року будемо у мирній країні зустрічати усіх європейців, які відкрили свої домівки та серця для наших людей", - написала знаменитість.

Нагадаємо, Марина Боржемська розповіла, які асоціації у неї викликає Київ, в який вона одного разу закохалася: "Мій другий дім"

Як повідомляв Знай.uа, Марина Боржемська заговорила про маріупольців, які були змушені збирати дощову воду і пити з калюж, щоб вижити

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Зважені та щасливі" Боржемська навчила українців правильно їсти під час війни: "Щоб не померти"