Український телеведучий, актор і зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов докладає максимум зусиль, щоб допомогти ЗСУ наблизити перемогу. Так, цього разу він забезпечив бійців новим автомобілем. Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Єгор Крутоголов, один з тих багатьох українців, які невпинно роблять все, щоб перемога над російськими окупантами відбулася якомога швидше. Так, цього разу артист показав нового "бійця", який відправляється прямо на передову на схід до українських захисників.

Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube
Єгор Крутоголов. Фото: скрін youtube

"Дизель Студіо передає черговий Привіт нашим бійцям, які героїчно захищають нашу землю біля Донецька", - зазначив артист.

Крутоголов сподівається, що автомобіль допоможе зберегти життя бійцям, які знаходяться в найгарячішій точці країни - обороняють Донбас.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Хто не в курсі - війна триває, тому не час розслаблятися. Ось новий вояка. Цей "Вітьок" також служитиме в армії, служитиме на Сході, де зараз дуже складно нашим. Дай Боже, щоб він допомагав і разом з тими, хто буде ним керувати, повернулися додому. Всім світу і ми переможемо", - сказав Єгор Крутоголов.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".

Також наш портал повідомляв, Андрій Бедняков з "Орла і Решки" спробував себе в співі на честь Дня Києва: "Як тебе не любити".

Крім того, ми писали, Женя Мільковський розповів про народження і перші кроки групи "Нерви" в Києві: "Найталановитіші живуть в Україні".