Відома українська співачка Джамала закликала українців бути гучними, як ніколи і кричати на весь світ про ті злочини, що творять російські окупанти. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

В останні три місяці Джамала веде дуже активну концертну діяльність. Вона виступає на благодійних концертах за межами України, щоб допомогти постраждалим від війни.

Так, цього разу зірка розповіла, що після поїздки в США вирішила внести деякі зміни і завести сторінку в Twitter, в першу чергу, щоб ще ефективніше висвітлювати війну в Україні. Також Джамала пообіцяла, що незабаром шанувальники можуть почути і про музичні анонси.

Виконавиця нагадала, що війна триває і про неї потрібно інформувати світ. Вона закликала українців робити це, хто як може.

"Зараз той час, коли треба бути гучним, як ніколи. Висвітлювати всі ті трагедії, які відбуваються в цю секунду в Україні і ділитися нашими досягненнями, доносити цілі і бажання. До чого веду - після поїздки в Штати вирішила все ж завести сторінку в Twitter. Буду розповідати про наші кроки до перемоги і, сподіваюся, скоро про музику", - поділилася Джамала.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".

Також наш портал повідомляв, Андрій Бедняков з "Орла і Решки" спробував себе в співі на честь Дня Києва: "Як тебе не любити".

Крім того, ми писали, Женя Мільковський розповів про народження і перші кроки групи "Нерви" в Києві: "Найталановитіші живуть в Україні".