Відома російська співачка Алла Пугачова відповіла на образи від своїх співвітчизників, які почали критикувати її після виїзду з рф в Ізраїль. Зірка натякнула, що деяким росіянам не вистачає інтелекту раз вони так голосно кричать майже про ненависть до неї. Коротко, але влучне послання вона залишила на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Чоловік Алла Пугачової Максим Галкін ще в перші дні російського вторгнення в Україну розкритикував війну і після гучної заяви сім'я виїхала зі свого замку в Ізраїль. Шоумен і зараз не відмовляється від своєї позиції і організував тур, частину грошей з якого віддасть на допомогу українцям, постраждалим у війні.

Максим Галкін і Алла Пугачова, фото: Instagram
Максим Галкін і Алла Пугачова, фото: Instagram

На тлі цього в Росії почали активно критикувати дії Галкіна. Алла Пугачова ніяких публічних заяв не робила, одне "дісталося" і їй. Так, напередодні її образили прямо з Останкінської вежі, на фасаді якої за допомогою проєктора транслювали фразу: "Алла, як добре, що ти втекла. Алла, ти давно тут всіх за*бала".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Примадонна мовчати не стала і дуже красиво відповіла кривдникам.

"Чим нижче інтелект, тим голосніше образи. Живи спокійно, Країна!",- відповіла Примадонна.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".

Також наш портал повідомляв, Андрій Бедняков з "Орла і Решки" спробував себе в співі на честь Дня Києва: "Як тебе не любити".

Крім того, ми писали, Женя Мільковський розповів про народження і перші кроки групи "Нерви" в Києві: "Найталановитіші живуть в Україні".