Популярна українська телеведуча, блогер і благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram, де за нею стежить 2,1 мільйона чоловік.

Маша Єфросиніна розмістила вражаючий відеоролик з благодійного концерту, який відбувся в Берліні за участю багатьох українських зірок, таких як Kadebostany, Океан Ельзи, Тіна Кароль, The Hardkiss, MONATIK, Beissoul & Einius, Макс Барських, Аlyona Аlyona, Melovin, Антитіла і багатьох інших. А Єфросиніна зі своїм колегою Тимуром Мірошниченко була ведучою заходу.

Благодійний концерт у Берліні, скріншот з відео
Благодійний концерт у Берліні, скріншот з відео

"Скажіть, хтось, хто вчив історію, міг собі уявити, що у 2022 році саме із серця Німеччини, з Бранденбургзьких Воріт, будуть нестися заклики підтримувати Україну у війні, яку розв‘язала росія?? Правда, схоже як мінімум на сценарій артхаусного кіна?", - заявила Єфросиніна.

У кадрі Святослав Вакарчук виконує разом з іншими артистами свою відому пісню "Обійми". Єфросиніна зазначила, що саме вона змусила плакати всіх присутніх. Також вона написала, що концерти через події в Україні наповнилися зовсім іншим змістом і емоціями.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Благодійний концерт у Берліні, скріншот з відео
Благодійний концерт у Берліні, скріншот з відео

"Я й досі під враженням від пережитих почуттів в цей вечір. І досі водночас переповнена емоціями від зустрічі з моїми колегами, які за цей час стали мені рідними.. та спустошена, бо мрію про лише один формат концерту - Концерт Перемоги України 🇺🇦", - написала телеведуча.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна прихистила собаку, але вона обкакала їй все, що могла: "Не звикла, що їх треба вигулювати"

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна показала, як допомагає українцям, які опинилися на межі виживання: "Як сталося"

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна прокричала Олі Поляковій про проблему з чоловіком: "У мене сексу немає вже 80 днів"