Відомий український телеведучий, продюсер і актор Юрій Горбунов зробив чергову добру справу на благо України. Про це стало відомо з його нової публікації на сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Горбунов, як і його дружина Катя Осадча, з перших днів російського вторгнення робить все, щоб допомогти українцям, які постраждали від війни. Так, цього разу телеведучий доклав руку до порятунку життів українців.

Юрій Горбунов, скріншот: YouTube
Юрій Горбунов, скріншот: YouTube

У новій публікації Горбунов показав новеньку машину швидкої допомоги, яку вдалося купити спільними зусиллями небайдужих. Сам ведучий також доклав до цього руку і показав автомобіль, які вже переданий в експлуатацію і буде рятувати життя. Він подякував усім причетних до збору коштів і зазначив, що робота на благо країни триває.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Ще одну карету швидкої допомоги придбали "Спілка підприємців кіно і телеіндустрії"і" Nova Ukraine"! Автомобілі передали в госпіталь ветеранів війни! Низький уклін усім хто долучився до надважливої справи!! Продовжуємо працювати!!",- розповів Юрій Горбунов.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".

Також наш портал повідомляв, телеведучий Андрій Бедняков з "Орла і Решки" спробував себе в співі на честь Дня Києва: "Як тебе не любити".

Крім того, ми писали, Женя Мільковський розповів про народження і перші кроки групи "Нерви" в Києві: "Найталановитіші живуть в Україні".