Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним завдяки зйомках у програмі "Орел і решка" активно допомагає українцям у цей складний період. Так, він вирішив влаштувати конкурс для збору коштів, в якому головний лот футболка з автографами знаменитої футбольної команди. Фото він опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Андрій Бєдняков родом з Маріуполя, тому як ніхто інший знає, скільки болю принесла Росія українцям за ці три місяці війни. Телеведучий активно допомагає всім постраждалим від бойових дій.

Андрій Бедняков. Фото: скрін youtube
Андрій Бедняков. Фото: скрін youtube

Так, цього разу він оголосив конкурс, в якому лот - футболка з автографами футбольної команди "Зоря" Луганськ. Бєдняков зазначив, що головна мета збору - закупівля продуктів і ліків для нужденних.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу
Показати ще

"Терміновий збір для людей з Добропілля та Олександрівки. Будемо відвозити їм допомогу. Ліки і їжу. Футболка "Зоря" Луганськ з автографом футболістів. Сезон 16/17 Раритет. Міцна Зоря. Сезон з Манчестер Юнайтед в Лізі Європи! Участь-200 гривень (у цьому аукціоні зробимо менше суми). Кількість разів для участі - необмежена. Більше перекладів - більше шансів. 2 червня рандомно в прямому ефірі оголосимо переможця", - розповів ведучий.

Раніше Знай повідомляв, Юлія Саніна з The Hardkiss порадувала себе своїми ж руками: "Не довіряю більше нікому".

Також наш портал інформував, зірка "Універу" Анна Кузіна підказала українцям, як рятувати життя за 10 гривень: "Ми всі втомилися".

Крім того, ми писали, Вова Остапчук перетворився на "Уманського пацана" і закликав українців не соромитися суржика: "Головне прагніть, це прекрасно".