Олексій Дурнєв - відома особистість в колах шоу-бізнесу, творець гумористичного Youtube-каналу з безліччю цікавих рубрик.

Зовсім недавно проходив стрім у "Левів на джипі", в ході якого Олексій розповів про забавну історію, пов'язану із засновником Monobank Олегом Гороховським.

Олексій Дурнєв, скріншот: Youtube
Олексій Дурнєв, скріншот: Youtube

"Він, користуючись своєю владою, змушував мене робити те, чого я не хотів. Він змусив мене і змусив, маніпулюючи доступом до моїх грошей в Monobank", - говорить Дурнєв.

Це не закінчилося добре для блогера, адже згодом один з учасників порекомендував, виходячи з повідомлень в чаті, подивитися, що сталося з банківською картою Олексія. Можна побачити, що його карта була заблокована. Далі прийшло ще одне повідомлення з повідомленням від оператора Monobank-він написав, що доступу до коштів не буде до тих пір, поки Дурнєв не розповість історію, пов'язану з Гороховським.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Олексій Дурнєв, скріншот
Олексій Дурнєв, скріншот

Історія була така-Олексій Дурнєв якийсь період часу взагалі не вживав алкогольні напої (місяць-два).

"Олег і його сім'я люблять раз на два тижні або на місяць збирати друзів у себе вдома. Рази три я приходжу і він кожен раз каже: "Ну що ти, вип'єш зі мною?", - починає Олексій.

Дурнєв відмовляв так кілька разів. І в якийсь раз він запізнився на День народження Антона Птушкіна, приходить і Гороховський знову задає Дурнєву те ж питання, але вже в останній раз після всіх відмов. Потім засновник Monobank відходить і повертається вже з величезною посмішкою, так як вдалося заблокувати карту блогера.

@maria_svizha

#дурнєв #львинаджипе #україна #монобанк 🇺🇦❤️

♬ оригінальний звук - Мария Свежая

Нагадаємо, друг Кошового з "Кварталу 95" похвалився, скільки відправив грошей ЗСУ за допомогою українців: "Ми з пацанами..."

Як повідомляв "Знай.ua", російські шавки путіна вирішили знищити Олексія Дурнєва і отримали відповідь: "Тому що Ср*ки горять"

Знай.ua писав, Дурнєв посміявся з Анатолія Анатоліча, який пожартував над дзигою за кермом: "У дитинстві так само..."