Антон Савлепов - відомий український танцівник, музикант і шоумен, що став найбільш популярним у складі групи Quest Pistols.

Згодом він опинився в колективі "Агонь", а на початку 2022 року оголосив про створення сольного проекту. Однак повномасштабна війна проти рашистів, що почалася 24 лютого, внесла свої корективи. Тим не менш, це не завадило Антону Савлепову відновити оригінальний склад Quest Pistols під оригінальним брендом.

Савлепов, фото з вільних джерел
Савлепов, фото з вільних джерел

"Ми відновлюємо нашу легендарну групу і вирушаємо в благодійний тур по Європі! Кошти від продажу квитків будуть виділені на допомогу Україні через гуманітарні організації та фонди. Поринь в теплу ностальгію і роби свій внесок в допомогу! До зустрічі за концертах", - пише Савлепов у публікації.

Там же він анонсував шість концертів у різних містах Європи, з початку липня - у Варшаві, Вільнюсі, Талліні, Празі, Ризі та Берліні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Приїжджайте до Грузії", "Хотів би я це побачити", "В Італію будь ласка", "Що? Ви повернулися?", "Війна точно об'єднує", "Це ж просто найкрутіша новина за останній час😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес перетворився на Даміано Давида з Maneskin: "Краш"

Як повідомляв "Знай.ua", Юлія Саніна з The Hardkiss порадувала себе своїми ж руками: "Не довіряю більше нікому"

Знай.ua писав, Дурнєв засудив з Винником Дантеса через його "специфічні" смаки: "Потім на Дорофєєвих одружуються"