Актор і танцюрист Олексій Суровцев спочатку став відомий, як учасник проекту "Танцюють всі" в шостому сезоні. Згодом, як один з персонажів детективного серіалу "Слід".

Він ще до цього займався порятунком тварин, які потребують допомоги. Зараз їх кількість перевищила більше 200.

Олексій Суровцев, фото: Instagram
Олексій Суровцев, фото: Instagram

Повідомляється, що актор зізнався в радості через те, що 24 лютого був не в Києві. Згодом пошкодував, бо не міг нічим допомогти. І повернувся.

"На третій день війни я повернувся до столиці... Побачив оголошення, що під час евакуації люди забули в машині кота, який був там чотири дні. Я знайшов авто, врятував кота і попросив не залишати тварин. Охочих допомогти людям багато. А тих, хто допомагає тваринам, мало", - говорить Олексій Суровцев.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Олексій Суровцев, instagram.com/surovtsev.alexei/
Олексій Суровцев, instagram.com/surovtsev.alexei/

Він дуже хоче бути чимось корисним. При цьому, людей, які допомагають людям, за його словами, перебір-тому не має різниці, буде він там чи ні. А тварин же, як виявилося, дуже багато.

"Спасибі Олексій за вашу роботу", "Молодець", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, чемпіон України зі стриптизу Олексій Суровцев став "героєм Ірпеня": "Рятує котиків"

Як повідомляв "Знай.ua", про що мріють діти під час війни: будувати будинки для України, виступати як Kalush на Євробаченні і створити "армію" тварин

Знай.ua писав, Григорій Решетник розповів, як всесвітньо відомі артисти допомогли Україні: "Зусилля приведуть до спільної перемоги"