Відомий український співак, який перейшов на українську мову Макс Барських нещодавно відвідав Америку, щоб виступити перед глядачами та розповісти про війну в Україні, та як вона його змінила.

За словами Барського йому запропонували взяти участь у виставці картин, він обіцяв розповісти про це трохи більше, і от картина постала перед шанувальниками Макса Барських на його сторінці в Instagram.

Макс Барських. Фото: Instagram
Макс Барських. Фото: Instagram

"Нещодавно, при відвідуванні Америки, мені запропонували намалювати картину присвячену Україні та представити її на виставці "The LIITA Effect" particle collection у Лос-Анджелесі. Я назвав цю картину "Colours Of Freedom". Вона є частиною мого арт-проєкту Nick Vangard",

- написав Барських.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Він розповів, що виставку можна відвідати з 3 по 7 червня у Лос Анджелесі, а саму картину за бажанням придбати. Вилучені кошти підуть на допомогу ЗСУ і постраждалим від війни в Україні.

Картина Макса Барських. Фото: Instagram
Картина Макса Барських. Фото: Instagram

"Макс не зупиняйся!", "О Боженька...він ще і малює....це хана. Обожнюю до безтями", "Дуже класна картина, і назва влучна!", "Як завжди, дивуєш", "Максе, який ти талановитий!! Наш діамант", "Який талановитий. Я приємно здивована, що Максим такий хлопець", - написали здивовані шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Олена Кравець з "Кварталу 95" знайшла "кров" справжнього козака в Борисі Джонсоні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андре Тан поділився публікацією під назвою "потрібно заборонити російську мову, бо це мова агресора".

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова забуде старі образи і об'єднається з Тіною Кароль заради допомоги Україні.