Відома співачка Наталя Могилевська попросила допомогти їй поширювати правду

Про це вона написала на сторінці в Іnstagram.

Наталя Могилевська. Фото: скрин instagram

"Ваш лайк - це допомога не тільки мені, а й тисячам людям, історії яких я висвітлюю у себе в блозі", написала зірка

Наталя пише, що вона, як і багато інших публічних персон, постить важливі новини в Instagram. Через війну публікації в соціальний мережі з досить важким змістом не можуть подолати алгоритми мережі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Через такі активні дії декілька моїх подруг заблокували в Інстаграм та Фейсбук. Наприклад, Оля Навроцька (наразі її акаунт відновили)", - написала вона.

Через це співачка попросила у шанувальників максимальну активність в її сторіс, постах, щоб вона мала змогу публікувати більше публікацій, які можна буду легко знайти через пошукову мережі соціальної мережі.

Прошу вашу максимальну активність у сторіз, постах 🙌🏻 Щоб я мала можливість допомагати нашим військовим та поширювати правду на максимальну аудиторію!"- написала вона

До посту Співачка додала фото, на якому вона вдягнена в ніжно блакитний плащ. Шанувальники у коментарях зауважили, що Наталії личить такий образ.

Нагадаємо, Наталія Могилевська розповіла, скільки всього зробила заради України: "Незважаючи на біль і втому".

До слова, Остапчук показав повну версію допиту Медведчука - мова була не тільки про Порошенка: "Винник носить перуку, Федишин - трансгендер".

Раніше ми писали, Наталя Могилевська розповіла про тяжку втрату рідної людини в Маріуполі: "Єдина родина, де відчувала себе дитиною"