Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації і ділиться новинами з особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська разом зі своєю піарницею Маргаритою зробили неймовірне відкриття, яке збереже дівчатам манікюр, заощадить воду і час. Співачці дуже набридло мити брудний посуд і вона знайшла вихід, який знатно полегшив їй життя. На вечерю вони замовили піцу, але не бруднили тарілки, а просто їли з фольги.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Маргарита сказала, що відмінним варіантом буде замовити їжу додому, або ж їсти з одноразового посуду, а найкращим - використовувати целофанові пакети, надягаючи їх на тарілки, виделки і навіть ножі. Артистка заявила, що їй це дуже підходить.

Коли Оля Цибульська запитала, що ж Маргарита вміє робити по дому, та з іронією відповіла - "ходити".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Випереджаючи засудження екоактивістів, Цибульська заявила, що пакети можна прати і знову використовувати, щоб не забруднювати навколишнє середовище.

Нагадаємо, Оля Цибульська спародіювала Павла Зіброва, вийшло не гірше оригіналу: "Красуня"

Як повідомляв Знай.uа, Цибульська показала, як у 2013 році запалювала на Майдані з Дорофєєвою, Позитивом і Добриніним: "Останній великий концерт"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська знайшла плюси в ситуації з дефіцитом солі в Україні: "Поки завезуть встигнемо схуднути"