Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації і ділиться новинами з особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

На офіційній сторінці популярного шоу "Ранок з Україною" в соцмережі Instagram опублікували фрагмент з нової цікавої рубрики "Цибульська та киці". Артистка з телеведучою Анастасією Кошман, яка до того ж є професійним косметологом, тестує різні б'юті-лайфхаки і розповідає про результати українцям в ефірі.

Скрін, Instagram Цибульська
Скрін, Instagram Цибульська

Оля Цибульська випробувала на собі чудодійну маску для омолодження шиї за рецептом Анастасії Кошман, яка до того ж розкрила секрет пухких і соковитих губ Анджеліни Джолі.

Оля Цибульська, скріншот з відео
Оля Цибульська, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

За словами косметолога, навіть якщо акторка і робила пластичні операції, то дуже грамотно і обережно. А що стосується ін'єкцій - вона припустила, що зірка якось експерементувала, але не з метою збільшити губи, а зробити їх зволоженими.

А Цибульська слідом за словами Кошман заявила, що Джолі робить особливу вправу, яка дозволяє їй залишатися такою ефектною - закриває рот, щоб не їсти на ніч.

"Одна проста вправа щодня - і будете як Анджеліна Джолі. Можете повторити? 😏", - написали в підписі до відео.

Нагадаємо, Оля Цибульська знайшла вади в зовнішності і поскаржилася фанатам: "Як чмо"

Як повідомляв Знай.uа, Цибульська показала, як у 2013 році відпалювала на Майдані з Дорофєєвою, Позитивом і Добриніним: "Останній великий концерт"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська знайшла плюси в ситуації з дефіцитом солі в Україні: "Поки завезуть встигнемо схуднути"