Українська блогерка, переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова, яка до того ж є щасливою дружиною Микити Добриніна і мамою їх спільної дитини, активно веде аккаунт в соцмережі Instagram і часто радує аудиторію свіжими публікаціями. За дівчиною стежить майже 2 мільйони людей.

Даша Квіткова записала нове відео для рубрики, в якій вона буквально одягається разом з шанувальниками в гардеробній свого будинку. Дівчина повідомила, що збирається на фарбування волосся і так як на вулиці досить тепло, вона вирішила піти в симпатичних босоніжках коричневого кольору. Після вона поміряла гаряче вбрання - шкіряна спідниця і топ, але сказала, що цей одяг не відповідає планам.

У підсумку вона зупинилася на легкій сукні молочного кольору, схожій на халат, який видають в спа після процедур. Доповнила образ прикрасами і сумочкою в тон взуття.

Даша Квіткова, скріншот з відео
Даша Квіткова, скріншот з відео

Молода мама поділилася своїми відчуттями після того, як вона більше трьох місяців ходила в одному спортивному костюмі, так як в перший день війни її сім'я в терміновому порядку покидала Київ і взяла з собою мінімум речей. Квіткова зізналася, що після цього періоду вона не потребує великого гардеробу.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того, за її спостереженнями, після вагітності хлопці стали рідше звертати на неї увагу, а раніше її було хоч відбавляй.

Даша Квіткова, скріншот з відео
Даша Квіткова, скріншот з відео

"Знаходжу привід, щоб знімати для вас такі відео ❤️‍🔥Сподіваюся, що ви зараз посміхнулися та трохи відволіклись. Обіймаю 🤍", - написала Квіткова.

Нагадаємо, Даша Квіткова і Микита Добринін прийняли важливе рішення - про це мріє майже кожен українець: "Не можу стримати сліз"

Як повідомляв Знай.uа, Даші Квітковій після втрати документів і ключів, а також допитів поліцейських, все ж вдалося дістатися додому: "Такі щасливі"

Також портал Знай.uа писав, що Даша Квіткова і Микита Добринін показали своє 10-місячне щастя і подякували Богові за сенс життя