Відомий український дизайнер і творець унікального бренду одягу Андре Тан (Андрій Тищенко) радує шанувальників не тільки авторськими стильними нарядами, а й цікавими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 280 тисяч чоловік.

Андре Тан розповів, як Габріель Шанель зуміла буквально "відродитися" з попелу після самого хиткого періоду - закінчення Першої та Другої світової війни. Дизайнер зазначив, що жінка дуже любила свою роботу і заявив, що напевно у кожного в гардеробі знайдеться хоч один її винахід. Наприклад, чорна маленька сукня або жіночий твідовий костюм.

"Габріель (Коко) Шанель завжди говорила, що буквально жила роботою. За допомогою свого нестандартного мислення вона змінила хід історії моди на 180 градусів", - додав дизайнер.

Скріншот з Instagram, Андре Тан
Скріншот з Instagram, Андре Тан

Якщо ж після Першої світової Дім Шанель залишався на плаву, після Другої ж його популярності як не бувало.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Але навіть тоді знаменитість змогла вибратися зі скрутного становища, поїхала в Америку і зробила нову модну революцію. Андре Тан захопився сміливістю модельєра і заявив, що ніколи не можна впадати у відчай.

"І вона не помилилася! В Америці Коко Шанель викликала фурор і зробила нову модну революцію. Ось так те, що може спочатку здатися застоєм, крахом всього і вся, насправді стає поштовхом для розвитку. Не знаходьте деякі історичні паралелі? Навіть в самий темний час потрібно пробувати і шукати промінчик світла. Згодні? 🤍" - написав Андре Тан.

Нагадаємо, Андре Тан заїкнувся про заборону російської мови, але потім здивував: "Не падайте в непритомність"

Як повідомляв Знай.uа, Андре Тан відкрив душу і зізнався, що він усвідомив за час війни: "Люди - найголовніший актив"

Також портал Знай.uа писав, що Андре Тан розповів про свою головну мотивацію працювати і допомагати Україні: "Будую фундамент для щасливого майбутнього коханої"