Середа, 1 червня 2022 року - збірна Україна продовжує свій шлях до групового етапу Чемпіонату світу з футболу, який повинен відбутися вже через півроку, в Катарі.

У стартовий склад нашої команди потрапив Бущан, Караваєв, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Степаненко, А також Руслан Малиновський, Андрій Ярмоленко, Олександр Зінченко, Віктор Циганков і Роман Яремчук.

Українська збірна. Фото: Євроспорт
Українська збірна. Фото: Євроспорт
Українська збірна. Фото: Євроспорт

Перший тайм видався досить напруженим. Шотландія стартувала впевнено, але наші хлопці не сідали в оборону і активно атакували. Та так, що більшу частину часу з м'ячем вони перебували саме на половині суперника.

Це призвело до дев'яти ударів по воротах і чотирьох ударів в створ, один з яких виявився гольовим. Андрій Ярмоленко елегантно забив гол на 33 хвилині. На Хемпден парку не обійшлося і без жовтих карток-суддя не шкодував їх. Тому видав нашій збірній дві, а Шотландії - одну.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Початок другого тайму - Роман Яремчук забиває другий гол і тим самим збільшує шанси збірної України на перемогу. Наша команда продовжувала атакувати і хотіла закотити ще і ще, щоб впевненість була максимальною. В середині другого тайму можна помітити, що Шотландія грала більш якісно, але і жорстко по відношенню до українських футболістів. Кілька разів у противника був шанс забити. Тим часом, якщо знайти хоч одну хвилину на вболівальників, можна почути, як вони кричати "ЗСУ, ЗСУ, ЗСУ!" (Збройні сили України).

На 79 хвилині Шотландія забила свій перший гол у ворота України через помилку Георгія Бущана. Артем Довбик міг повертати перевагу в два м'ячі після шикарного пасу Мудрика, проте не вийшло. Зубков міг оформити гол, але м'яч полетів повз ворота.

Матч закінчився з рахунком 3:1 на користь збірної України, адже Артем Довбик після серії помилок, на останній хвилині, все ж забив.

Нагадаємо, Кубок Ліги Чемпіонів - український: воротар Реал Мадрида Андрій Лунін нагадав всьому світу про головне

Як повідомляв "Знай.ua", Влада Седан показала любов Зінченка, але до іншої красуні: "Вперше не про тебе, вибач"

Знай.ua писав, Зірка "Динамо" і збірної України Бущан віддає легендарну футболку на благо: "Перший виклик"