Катерина Осадча, яка до війни опікувалася українським шоубізом, та знала про всі секретики українських зірок, від початку широкомасштабної російської агресії займається пошуком тих, хто загубився, або кого вкрали орки і депортували у свою країну.

Катя розповіла на своїй сторінці в Instagram як часто вона плаче останнім часом, і з чим це пов'язано. В основному сльози з'являютьс через участь у проєкті "Знайти своїх", який заснувала Катерина.

Катя Осадча. Фото: Instagram
Катя Осадча. Фото: Instagram

"Нещодавно мене спитали, чи часто я плачу? - я плачу здебільшого через дітей, не своїх, а тих, що залишилися без батьків, поранених, загиблих маленьких ангелів. Дітей, яких незаконно вивезли до Росіі та дехто з них навіть не буде знати, де вони народилися, їх просто, як речі привласнили собі орки …. це такий нестерпний біль і таке нестерпне відчуття несправедливості",

- написала Катерина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Катя Осадча. Фото: Instagram
Катя Осадча. Фото: Instagram

Вона зізналася, що діти і люди, яких вони шукають почали приходити до неї у снах. А також часто сняться падаючі стіни від снарядів … напевно, всі ми маємо в підсвідомості те, що приходить вночі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що 52-річна Дженніфер Лопес в мікро-бікіні викотила свої "черешні", хвалячись сталевим пресом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", легенда "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова згадала дитячу трагедію і страх перед татом.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий Андрій Джеджула продовжив наступ на колишню дружину