Відома українська хореограф і танцівницьа Ілона Гвоздьова часто радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram.

Зараз переможниця "Танці з зірками-2018" вирішила приєднатися до Всеукраїнського челенджу і розповісти про свій університет і минулі студентські роки. Таким чином, учасники і творці цього руху хочуть довести молодому поколінню, що краще залишитися в рідній країні і розвивати, таким чином, Україну.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

"Згадуючи свої студентські роки, щоразу переконуюся в тому, що доля - велика сила! Вступила я в КНУКіМ, в якому пройшли мої найпрекрасніші роки молодості, де я познайомилася з прекрасними фахівцями, отримала колосальний обсяг теоретичних і практичних знань, і в якому я вже є викладачем більше 5 років", - пише вона в публікації.

Ще в 2005 році її вступ до університету для неї був трагедією. Тоді вона ходила на підготовчі курси і планувала опинитися в Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ. Але плани змінилися, коли перед випускним до них в школу прийшли представники з КНУКіМ, зацікавивши її в хореографії, бо танці були її стихією з самого дитинства.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Ілона Гвоздьова навіть батькам не сказала, що вступила зовсім не в той університет, про який вони раніше розмовляли. Але її тоді зарахували, вона порадувала маму з татом і лише тоді сказала назву вузу.

"Обличчя мого батька змінилося в мить,і коли він побачив мої очі, то не став руйнувати мою долю і моє рішення, лише сказав важливу фразу: "Дочка ти повинна зробити максимум від себе, щоб роки навчання не пройшли даром і ти зробила правильний вибір у своє майбутнє", - зізнається танцівниця.

Нагадаємо, зірка "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова дала пораду українцям, які живуть в умовах війни: "Кожен повинен боротися"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова зізналася, як себе почуває на четвертий місяць війни: "Існування, а не життя"

Знай.ua писав, зірка "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова розповіла, яка дівоча дрібниця радує її під час війни: "Відчула себе жінкою"