Відомий шоумен Андрій Джеджула подав в суд на колишню дружину, та розповів про маленький нюанс

Про це актор та ведучий розповів у програмі "Зірковий шлях".

Андрій Джеджула, фото: Instagram
Андрій Джеджула, фото: Instagram

Як відомо, Андрій Джджула подав позов до суду на колишню дружину Юлію Леус. Андрій зауважив, що дуже багато неприємних речей про нього було сказано Юлією, це вплинуло на його репутацію, він втратив корпоративних клієнтів.

"Я мільйон разів казав, що треба завершувати з ситуацією, коли ти кажеш неправду, в мене є своя точка зору до того", - сказав Джеджула

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тому, Андрій має позов до суду на колишню дружину. Його ціна 1 гривня. Крім того, це було ще до війни, влітку, судом це все довго розглядається, додав він.

В момент "розбірок" з Юлією, Андрій попереджав колишню, що буде позов на захист честі та гідності. Крім того, Ведучий самостійно сплачує всі внески - на суд, адвокатів.

Проте, він зауважив, що у судовій справі є маленький нюанс: якщо буде доведено, що сказане неправда, Юлії потрібно буде спростувати всі свої слова, які нашкодили честі, гідності та репутації ведучого.

Крім того, Андрій сказав, що вже й забув про цю справу. З його слів, є адвокат, який цим займається, а також зараз не всі суди працюють.

Нагадаємо, дружина Андрія Джеджули звинуватила чоловіка у стеженні, "Одразу отримала повістку"

До слова, Андрія Джеджулу спіткало велике горе - на Різдво його покинула найближча людина: "Переступив у вічність..."

Раніше ми писали, що Андрій Джеджула розповів, навіщо бив дружину, але не розкаявся: "Пірнати зі мною у болото"