Війна завжди залишає незгладимий слід в душі будь-якої людини, яка з нею стикається. Для тих, кому вона зруйнувала місця юності і молодості, будинки або забрала сім'ю - вона стає найненависнішим, що є в цьому світі.

Український телеведучий Андрій Бєдняков знайшов популярність після шоу "Орел і Решка", де його напарницею була росіянка Настя Івлєєва, яка зараз підтримує режим путіна. Бєдняков родом з українського Маріуполя, від якого війська рф залишили тільки попелище.

Андрій Бєдняков, фото: Знай.uа
Андрій Бєдняков, фото: Знай.uа

На момент початку війни рідні ведучого проєкту Нового каналу "Де логіка" Андрія Бєднякова перебували в Маріуполі. Перед цим він частенько приїжджав в рідне місто, щоб відвідати маму, сестру, друзів. Був там навіть за три дні до повномасштабного вторгнення росії в Україну.

"24 числа, коли вся Україна прокинулася від вибухів, я подзвонив в Маріуполь і запитав, як справи. На що мені відповіли: "Як завжди", - розповів телеведучий в інтерв'ю проєкту "Денисов Time. Війна". – Це найстрашніше, тому що люди в Маріуполі вже звикли до вибухів, на жаль. І могли відрізняти, коли це "звичайні" удари, а коли ситуація погіршується. Процитую своїх 24 числа: "Десь там гуркоче. Але сподіваємося, що все буде добре". На наступний день у мене з сестрою вже не було зв'язку. Вона перебувала в одному з перших районів, де та зникла. Але через день вона була у мами і говорила, що все нормально. Через день після цього дзвінка зв'язок пропав і там."

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Маріуполь, фото: Facebook
Маріуполь, фото: Facebook

Близько трьох тижнів телеведучий не міг зв'язатися з рідними.

"Завдяки коллаборантам "вони" (російська армія - прим. ред.) знали, в які точки потрібно стріляти, щоб люди залишилися без води, газу, світла. А ще - без телебачення та Інтернету. Щоб не було ніякої інформації, щоб ніхто нічого не розумів, – пояснив Бідняків. – А потім мати можливість говорити людям, що хочуть. Знайомі розповідали, що коли "вони" зайшли в Маріуполь, то по місту почала їздити машина, з якої говорили, що Київ, Харків і Одесу вже взяли, закликали людей виходити, тому що про них забули, і так далі.

Нагадаємо, що Андрій Бєдняков почав розпродавати одяг заради допомоги постраждалим українцям.

Раніше ми повідомляли, що Андрій Бєдняков остаточно перейшов на бік "добра" і прийняв важливе рішення.