Іван Дорн - відомий український виконавець, який до повномасштабної війни проти рашистів не соромився їздити в росію і влаштовувати колаборації з їх музикантами.

Починаючи з 24 лютого 2022 року він показує ґрунтовну і бездоганну позицію, стосовно Батьківщини - України, засуджуючи збройну агресію. І зараз він записав відеозвернення до Національної поліції зі словами подяки. Вони, як відомо, щодня захищають Україну і борються з ворогом, іноді ціною власного життя.

Іван Дорн, фото: Instagram
Іван Дорн, фото: Instagram

"Шановна Нацполіція, дякую вам за вашу службу, за сміливість, за відданість, за бравість, за все. Спасибі за захист нашої країни, спасибі за вас. Пишайтеся собою так, як пишається вами вся країна. Сподіваюся, що побачимося з вами на День Перемоги, нашої української перемоги. На моєму концерті, на Майдані Незалежності", - каже Іван Дорн.

Поліція, фото: вільне джерело
Поліція, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Згодом, після його слів, пішли кадри роботи Національної поліції. Зараз вони виконують дуже багато завдань, включаючи затримання зловмисників, доставку гуманітарної допомоги для нужденних і їх евакуацію. А також збір доказів військових злочинів, скоєних рашистами.

Нагадаємо, Іван Дорн приїхав до українських малюків з бубном, щоб їх розважити: танцювали навіть вчителі

Як повідомляв "Знай.ua", Іван Дорн готовий полетіти в росію, але за важливої умови: "Тепер ви до нас"

Знай.ua писав, Іван Дорн похвалився забороною на в'їзд до росії на 50 років з Птушкіним, Лободою і Данилко: "Крутий..."