Війна змінила плани кожного українця. І не тільки плани, а й мрії, цілі і навіть бажання. Наприклад, багато майбутніх абітурієнтів залишилися навіть без можливості вступити до обраного університету через бойові дії.

Але телеведучий Олександр педан вирішив запустити своє шоу "УніверСһеск". Хоча шоу і було відзнято ще до 24 лютого, але не познайомити 11-класників з крутими українськими універами та не надихнути їх було б несправедливо. Саме тому 31 травня вийшов перший випуск шоу, яке Педан веде разом із своєю донькою - Лєрою.

Проєкт "УніверСһеск", Олександр і Лєра Педан
Проєкт "УніверСһеск", Олександр і Лєра Педан

Саундтреком проєкту стала пісня відомого українского виконавця MONATIK.

"Мріяти не шкідливо. Мріяти так важливо", - співає MONATIK. І хоч сьогодні це дається нелегко, українцям потрібно візуалізувати своє щасливе майбутнє у своїй країні, переконана команда освітнього тревел-проекту "УніверCheck". До війни вони відзняли дванадцять українських вишів з метою познайомити молодь з сильними та слабкими сторонами університетів. Зараз же шоу набуло нових сенсів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Монатік. Фото: скрін youtube
Монатік. Фото: скрін youtube

З перших слів команда побачила пісню MONATIK "Мріяти не шкідливо" саундтреком проєкту. Кажуть, вона надихаюча, позитивна і переповнює потрібними емоціями в цей нелегкий час.

"У пісні є слова, які особисто мене дуже зачіпають. Вони про те, що завжди знайдуться ті, хто казатиме, що ми чогось не зможемо. Їх не варто слухати, потрібно вірити й діяти. Українці якраз це і роблять. Попри тримісячну війну і всі звірства, які чинить росія, у світі все одно є люди, які переконують нас поступитися. Але цей варіант точно не для нас. Ми прагнемо жити на своїй землі, навчатися, розвиватися та розбудовувати Україну", - каже Олександр Педан.

Нагадаємо, що Олександр Педан повернув українцям Херсон і воскресив Маріуполь, донька Лєра допомогла: "Воно потрібне нам тут"

Раніше ми повідомляли, що друг Олени Крістіни-Лебідь Олександр Педан розповів, як путін "врятував" його дітей від щасливого життя: "Марік видає".