Українська співачка та головна героїня другого сезону романтичного шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч дала дуже відверте інтерв'ю Григорія Решетнику в проєкті "Як ти?".

Там артистка рзповіла про колишнього, який пішов добровольцем захищати Украну, про спілкування з Андрієм Задворним (спойлер - його нема), та про концерти, які їй вдається давати у цей час.

Також Огнєвіч зізналась, що її часто цькують зараз за зовнішній вигляд.

Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа
Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа

"З початку війни я отримувала і отримую хейт щодо своєї зовнішності. І в сторіс, і в житті мене критикують за те, що я роблю мейк і гарно виглядаю. Казали, що я не маю на це права, тому що йде війна, – поділилась Злата. – Я навіть не уявляю ступеню страждань людей, які перебувають у бомбосховищах, які місяцями нормально не їли, у яких немає медикаментів і знеболювальних. Але я не маю права втрачати себе. Робити мейк та манікюр, обирати одяг. У мене вдома є гель-лак з лампою. І я можу сама привести в порядок свої нігті. Я взагалі все вмію робити, що стосується краси: і шити, і борщ зварити, і перетворити звичайні босоніжки на концертні. Вперше за два місяці потрапила до студії краси. Це також підтримка економіки країни. Купую речі виключно українських дизайнерів. Вони класні, креативні. Зараз особливо закликаю підтримувати український продукт. Це дуже важливо".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Співачка відзначила, що не потрібно жити минулим, адже воно вже ніколи не повториться. Так само, не варто жити майбутнім та відкладати всі рутинні справи на потім. Це, на думку Злати, величезна помилка.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч розкрила цікаві подробиці про свої студентські роки в гуртожитку.

Раніше ми повідомляли, що Злата Огнєвіч зважилася розповісти, чому обрала Задворного на шоу "Холостячка": "Я не пробачила, зробив мені боляче".