Ведучий Володимир Остапчук втупив до добровільного будівельного батальйону Добробат

Про це ведучий повідомив на сторінці в соціальній мережі Іnstagram.

Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube
Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube

Він розмістив фото, на якому він в робочому одязі з лопатою в руках розчищає завали будинку. Фото він підписав так:

"Став амбасадором проекту «ДОБРОБАТ»"

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Добробат - це добровільний будівельний батальйон, який приймає всіх, хто знається на будівництві, або тих, хто бажає долучитися до відродження України.

"В Україні десятки тисяч зруйнованих будинків та доль, і можна було б сісти і плакати. Але украінці не такі - ми працюємо і ми обов’язково все відбудуємо. Доєднатись до 30 тисяч волонтерів, розбирати завали, лагодити, допомогти технікою чи донатами можна і треба💛", - написав він

У коментарях підписники підтримали Володимира та зауважили, що він молодець і так має бути.

"Молодець!Не усі розуміють,не ображайтеся на них,їх доля образить сама!!!А ми маємо триматися та допомагати один одному в такий важкий час!" - написано в коментарі.

"Молодець ! Так має та мусить бути !!! Всі разом до перемоги бо інакше діла не буде !!!!" - написано ще в одному коментарі.

Нагадаємо, Володимир Остапчук посміявся з росіян, які "маскуються" під українців закордоном: "Такого ще не бачив".

До слова, Вову Остапчука ошелешили страхопуди-росіяни в Польщі, наліпили українські прапори: "Такого ще не бачив".

Раніше ми писали, що колишня дружина Володимира Остапчука вивезла дітей з України і заборонила телеведучому з ними спілкуватися: "Найбільший біль"